Bekers van Deinze (3 april 2010)


Uitslagen:

Mina Libeer: 1e plaats

Michiel Van Gendt: 2e plaats

Arthur Van Bostraeten:3e plaats

Verslag:

Hierbij de resultaten van onze U15 en U17 op het "29e Tornooi Bekers van Deinze".

U15 Jongens -38kg: Kjell De Ridder

Reeks van 16. Eerste twee kampen overtuigend gewonnen. Dus halve finale, waarin verloren van Cuvelier (absolute topper, en latere winnaar van dit tornooi). Jammer genoeg verloren met Ippon (die er m.i. geen was) in de kamp voor de 3e plaats.

U15 Jongens -46kg: Arthur Van Bostraeten & Michiel Van Gendt

Ook hier reeks van 16. Arthur verloor de eerste kamp (van de latere tornooi-winnaar), maar won 3 keer op rij in de herkansingen, dus goed voor een 3e plaats. Michiel werkte zich in de finale door 2 identieke overwinningen (Ippon via een combinatie voorwaartse worp -> Ken-Ken O Soto Gari). In die finale ongelukkig in een sluitende houdgreep geraakt. Dus 2e plaats.

U15 Meisjes -40kg: Mina Libeer

Poule van 5. Mooie 1e plaats na 4 overwinningen waarvan 2 met Ippon.

U15 Meisjes -48kg: Amelie Van Damme

Eveneens poule van 5. Eerste deelname van Amelie aan een U15 tornooi. Kranig gevochten, jammer genoeg vier maal verloren.

U17 Jongens -55kg: Dylan Den Haese

Reeks van 16. Aller-eerste wedstrijddeelname voor Dylan. Eerste kamp verloren, en uitgeschakeld in de herkansing. Maar zeer puike prestatie voor een beginnend judoka.

U17 Meisjes -63kg: Delphine Lucas

Poule van 4. Ook hier een aller-eerste wedstrijddeelname. Drie keer verloren (waarvan 1 keer met armklem), maar ook van Delphine een zeer bewonderenswaardige prestatie.

LUCe Van Gendt


Terug