Pot Van Olen (25 september 2011)


Uitslagen:

Mina Libeer: 1e plaats
Hanne Noyen: 3e plaats

Verslag:

Op zondag 25 september trokken de U15 naar het rankingtornooi van de VJF in Olen. Daar werden de deelnemers eerst ingedeeld in poules van 3, 4 of 5 (indien voldoende deelnemers) waarna de eerste twee van elke poule in een reeks met enkele herkansing werden ondergebracht.

Hanne Noyen trad aan in de -52 kg en startte in een poule van 3. Ze won haar beide poulematchen. In de reeks verzekerde ze zich van de derde plaats (en bijhorende Pot).

In de categorie van Mina Libeer (-44 kg) waren er maar 4 deelneemsters. Mina won haar 3 matchen met Ippon en behaalde zo een mooie eerste plaats.

Kjell De Ridder (-50 kg) startte eveneens in een poule van 3 en won zijn 2 kampen op overtuigende wijze met Ippon. Dus naar de hoofdreeks met 8, waar Kjell verloor voor de derde plaats van een Nederlander.

Matthias Braeckman - eveneens in de -50 kg - voelde zich die dag ziekjes. Hij verloor zijn 2 poulewedstrijden en kon niet doorstoten naar de eindreeks.

Poule C van de -60 kg werd door Michiel Van Gendt gedomineerd met 3 Ippons. Net als Kjell verloor ook Michiel de wedstrijd voor het brons van een sterke Nederlander.


LUCe


Terug