Groen-blauw tornooi te Wachtebeke (1 oktober 2011)


Uitslagen:

Mina Libeer: 1ste plaats

Michiel Van Gendt, Hanne NOYEN, Dylan Den Haese: 2e plaats

Kjell DE RIDDER: 3e plaats


Verslag U15 & U17

Mina LIBEER kwam voor het eerst uit in de -48kg, waar 6 deelneemsters in een reeks van 8 werden geplaatst: vrijgesteld in de eerste ronde, eigende ze zich resoluut de 1e plaats toe met twee klinkende overwinningen.

Een poule van 5 in de -52kg voor Hanne NOYEN: drie Ippon overwinningen en 1 verlies (tegen de #5 in de Oostvlaamse Jeugdtrofee, btw) bezorgden haar een mooie tweede plaats.

Een mooie reeks van 16 in de -50kg bij de jongens, het werkterrein van Matthias Braeckman en Kjell De Ridder. In de bovenste helft van de reeks kon Matthias zijn eerste kamp binnenhalen na 12 seconden met een mooie Seoi Nage, echter verloor hij zijn tweede kamp alsook de daaropvolgende herkansing, dus geen medaille voor hem vandaag. Ook Kjell won zijn eerste kamp maar werd nadien naar de herkansing verwezen; daar kon hij twee keer winnen, zodat hij uiteindelijk het podium opmocht voor één van de derde plaatsen.

Net als Hanne mocht Michiel VAN GENDT opdraven in een poule van 5. Drie overwinningen (met overname, met houdgreep, uit een veegje) en 1 nederlaag (tegen de Belgische kampioen -55kg van februari dit jaar) en alzo verdiende hij de zilveren medaille.

LUCe

Verslag U20

Alexander Van Damme verloor voor de 3de plaats. Dylan Den Haese kon de 2de plaats veroveren.


Terug