Open Bekers - Gent (1 december 2018)


Enkele foto's:Verslagje op coach Cederik's wijze:


Tine Van Den Bergh (de stormram): 2de plaats U15 -63 in poule van 5
Tine maakte overal korte metten mee. Buiten die ene kamp waar ze zich toch liet verrassen. Maar die dominante kumikata van Tine die rond de nek neemt, die zal toch van korte duur zijn, verandering is aan de orde.

Krian Demerre (afkickend stresskieken): 3de plaats U18 -66
Krian nam de positieve ervaring mee van de interclub, en het was er aan te zien. Knokte zich met knap judo naar de halve finales, waar coach Ce dacht dat het de finale was. Verlies, dus moest de met melkzuur gevulde Krian nog een laatste keer acteren voor de derde plaats. Daar toonde hij dat hij alsnog 2 maal explosief kon zijn...waza-ari awasete ippon.

Gianni U15 -55
Hij verloor 2 maal in poule van 3, maar krijgt goud voor inzet. Hij zou zich ne keer goed moeten kunnen kwaad maken tijdens een kamp. C'mon!

Lennert U15 -42
Verloor 3 maal in poule van 4, maar kon als eerstejaars met momenten tonen dat hij zeker niet de mindere was. Zijn grootste tegenstander schuilt in zichzelf - niet opgeven Lennert!

Noah U18 -73
Verloor 3 van de vier kampen. Bij hem lag de nadruk niet zozeer op het winnen, maar wedstrijdervaring opdoen. Missie geslaagd.

Tom 2de plaats U21+ -100
Mocht "best of 3" kampen voor de eerste stek, maar kreeg zijn zenuwen op de mat niet onder controle. De max dat hij erbij was die dag.

Ikzelf U21+ -90
Deelde de poule winst met 2 anderen, maar omdat ik de zwaarste van de drie was mocht ik niet doorgaan naar de final 4.Cederik
Terug