U13 te Kemzeke (1 oktober 2011)


Uitslagen:

Thibo HOFFMAN, Natan ART: 1e plaats

Naur BECHIEV, Marjolein VAN GENDT: 2e plaats

Quinten MIJS, Ian DUVILLIERS en Owin SLOT : 3e en 4e plaats

Verslag:

Op 1 oktober vond te Kemzeke de voorlaatste Oostvlaamse U13 competitie van het seizoen plaats. Acht miniemen schreven zich in, zeven onder hen vonden de weg naar het Waasland. Terwijl buiten een schitterende nazomer-zon de wereld verblijdde, gaven onze zeven zonen en dochters het beste van zichzelf op de 2 tatami's welke waren uitgelegd in de broeierige sporthal van de gemeenteschool.

Eerste plaatsen gingen naar Natan ART en Thibo Hoffman.

Marjolein VAN GENDT en NAUR BECHIEV vochten zich naar de tweede plaats in hun respektieve poules.

Derde en vierde paatsen waren het deel voor Quinten MIJS, Ian DUVILLIERS en Owin SLOT (en voor Owin was het een aller-eerste competitie-deelname, welkom en proficiat!).

Op 23 oktober organiseert judoclub Waarschoot de laatste manche van het Oostvlaamse regelmatigheidscriterium voor de U13. De grote finale wordt op 11 november gehouden tijdens het InterProvinciaal Kampioenschap, waar de beste 25 jongens en 15 meisjes van elke provincie het tegen elkaar mogen opnemen om uit te maken welke provincie de beste is...!

Hierbij ook een oproep aan alle jeugdige Merelbeekse judo-competiteurs, om deel te nemen aan de competitie-training welke elke dinsdag doorgaat in onze dojo om 19:00.

Foto's:

LUCe


Terug