Pupillen en miniemen te Kruishoutem (26 maart 2011)


Uitslagen Pupillen te Kruishoutem:

Alec Demaerteleire: 1e plaats

Krian Demerre, Seth Demaerteleire: 2e plaats

Jorben Ingels: 3e plaats

Verslag:

Ze waren met zijn vieren, de gladiatoren die zaterdagmorgen aantraden in Kruishoutem voor het U11 tornooi: Alec, Krian, Seth en Jorben.

Na de weging volgde de traditionele opwarming en dan afwachten tot de eerste wedstrijd. Allen waren ingedeeld in poules van 4 judoka’s. We mochten trouwens ook onze meester Bert begroeten die, traditioneel, de wedstrijden als scheidsrechter in goede banen trachtte te leiden.

Alec mocht de spits afbijten. Zijn 3 wedstrijden mooi doorlopen. 2 gewonnen met ippon, 1 verloren in houdgreep. Na de puntentelling eindigde Alec op de eerste plaats. Ondertussen waren ook Krian en Seth aan hun poules begonnen.

Krian liet zich verrassen in zijn eerste wedstrijd (Ippon tegen), maar won al zijn andere matchen. De eindranking zorgde ervoor dat hij mooi op de tweede plaats eindigde.

Seth won zijn eerste en zijn derde kamp. Hij verloor de tweede match net op het einde (yuko). Dit bezorgde ook hem een mooie tweede plaats.

Na enige tijd begon men dan ook aan de Jorben’s poule. Hij kwam echter tegen sterke tegenstanders uit en is momenteel heel wat leergeld aan het betalen. Hij kon jammer genoeg geen wedstrijd naar zich toetrekken en behaalde een gedeelde 3° plaats. Doch met heel wat ervaring rijker opnieuw stapte ook hij tevreden van de tatami.

Dirk

Miniemen te Kruishoutem:

Zes miniemen van JSM mochten zich uitleven op het jaarlijkse U13 tornooi van Kruishoutem op 26 maart 2011. Allen traden aan in poules van 4. Drie van onze leeuwen mochten met goud huiswaarts.

Natan ART: 1e plaats (3 Ippon zeges)

Thibo HOFFMAN: 1e plaats (2 Ippon zeges, 1 keer met Yuko)

Marjolein VAN GENDT: 1e plaats (3 Ippon zeges)

Joram d'HERTOGE: 3e plaats (1 Ippon zege)

Ian DUVILLERS: 3e plaats (1 Ippon zege)

Jakob DEPLOIGE: 4e plaats

Proficiat!

LUCe


Terug