U11/U13 Zelzate (11 maart 2012)


Verslag U13:


Op 11 Maart ging te Zelzate opnieuw de U11/U13 Ontmoeting door. Geen U11 van JudoSchool Merelbeke 's morgens, maar 's middags trokken we met negen U13 naar Zelzate, waar zo'n 190 deelnemers present gaven.
Meteen werd er op de drie matten aan de slag gegaan, coach Luc B. en papa Bruno wisten gelijk dat het een drukke middag ging worden. Bedankt aan Natan om hier en daar in te springen. Na de eerste 6 deelnemers van JSM, was het trouwens zeer lang wachten op de laatste poules…

Ismael: eerste plaats, twee mooie ippons!
Silas: tweede plaats, efficiënt en hard gevochten, maar een sterke voorkeurstechniek en goede afwerking ontbreken nog wat.
Mona, Yannick, Owin, Killian en Bram haalden allen de derde plaats:
   Owin: goede vechtlust, nu nog steviger staan en de goede technieken afwerken.
   Yannick: het derde gevecht was duidelijk al beter dan de eerste twee, je zal vlug bijleren. Kumi-kata verpakken als die niet goed zit.
   Mona: sterke tegenstanders, maar het is mogelijk ze te verslaan. Goede vechtlust, nu nog technisch verbeteren.
   Killian: goed gevochten, meer oefenen op een paar sterke bewegingen, en als je inkomt: doordoen!
Bram: goede vechtlust, ook jij moet nog enkele technieken die je goed liggen inoefenen.
Jasper: de eerste twee kampen waren wat aarzelend (o soto gari niet van veraf inkomen, kumi kata stevig vastpakken), het derde was al veel beter, je viel goed aan. Nu nog afwerken.
Alisher: 4e plaats in een zeer zware poule. Je mag niet vergeten met twee handen te vechten – een goede kumi kata is zeer belangrijk.

(tekst: Bruno Art)


Terug