U9/U11/U13 te Eernegem (23 april 2016)


Verslagje:

Zaterdag 23 april gaven niet minder dan 12 judoka's uit onze judoschool present in de 3 leeftijdscategorieŽn U9, U11 en U13 van het tornooi te Eernegem.

Anatoli, Emma, Alexander, Emiel, Teide en Arno mochten de eersten de mat op na een mooie korte gezamenlijke opwarming. Iedereen kreeg zijn poule nr en allen gaven het beste van henzelf! Vele Ippons, Waza-ari's en houdgrepen later mocht deze groep U11 judoka's niet minder dan 5x een 1e plaats en 1x een derde plaats in ontvangst nemen. Daarmee was de dag super gestart.

Dan stond de U13 op de agenda. Daarvoor gaven Lucas, Gianni, Taro, Yoren en Tine zich op. Dat ging terug vrij goed, maar daar zag ik wel dat de tegenstand toch zwaarder was en er hier en daar al heel compititieve judoka's op de weg van onze mensen kwamen. Toch boden onze leden goede tegenstand, wat mij alleen maar plezier deed. Enkele tijd later mochten onze u13 judoka's samen 2x een 2e plaats, 2x een 3e plaats en een 4e plaats aan onze lijst toevoegen.

Als laatste stonden de U9 op het programma. Daar hadden we slechts 1 iemand op de lijst staan, nl. Petros. Na de weging stond er terug een gezamenlijke opwarming op het programma. Daarna mocht hij dan de mat op voor zijn wedstrijd. Eerst kamp ging goed, overwinning Yuko. De volgende kamp ging naar zijn tegenstander, waardoor we nog een 2e plaats mochten toevoegen aan onze mooie lijst van uitslagen.

Gezien de uitslag en de ruime opkomst van judoka's uit onze judoschool kan ik enkel zeggen dat ik zeer tevreden ben over de prestaties van onze deelnemers. Iedereen heeft heel goed gewerkt en naar kunnen gepresteerd. Daarvoor wil ik al deze mensen en ook de ouders bedanken voor de inzet. Langs deze weg wil ik iedereen nog veel succes wensen bij hun volgende tornooi en doe vooral verder.

Proficiat aan iedereen.....

Yanick


Foto's van de papa van Emma Nollet:
Terug