U9/U11/U13 te Kruishoutem (30 maart 2019)


Deelnemers U9 geboren 2011/2012/2013 (7 deelnemers):
Sam DE MAERTELEIRE
Kyran INGHELBRECHT
Vince VLERICK
Jacob CONTENT
Jacob DE MALDERE
Kasper LANDTSHEERE
Lex VERMEIRE
Deelnemers U11 geboren 2009/2010 (9 deelnemers):
Lorn DEWULF
Martijn DE MAERTELEIRE
Kobe SIMOENS
Arno DE PAEPE
Lewis NAERT
Rune BAETEN
Stan VAN DEN HEEDE
Lieze RYCKAERT
Noa COGHE


Deelnemers U13 geboren 2007/2008 (4 deelnemers)
Kobe NOEL
Esther DOBBELAERE
Bavo NAUDTS
Elias VAN DEN BOSCHVerslagje:

Met 21 ingeschreven waren we! Een absoluut record. Eén judoka meldde zich ziek waardoor we uiteindelijk met 20 op de tatami stonden. Er was een enorme opkomst. In totaal, verdeeld over de ganse dag, waren er 400 deelnemers zowel uit Vlaanderen als Wallonië.

Na een lichte vertraging tijdens de weging van de U9 en U11 (op zelfde tijdstip) kon men toch rond het voorziene uur starten met de wedstrijden. Al onze deelnemers werden netjes apart in poules ondergebracht en konden minstens 2 wedstrijden (de meesten 3 wedstrijden) afwerken.

We merken positieve evoluties bij onze kampers. Naast de 'anciens' waren ook de nieuwelingen behoorlijk gefocust en gebrand op kampen. Uiteraard waren er verlieskampen maar al bij al toch ook (meer) overwinningen. Een goed teken dat de competitie-deelname en ervaring zijn vruchten begint af te werken. Het resultaat opsommen van iedereen afzonderlijk zou ons te ver leiden en is eigenlijk ook niet zo belangrijk. De manier waarop gevochten is dat des te meer. Coach Christophe en Dirk zagen heel wat positieve evolutie. Dat belooft. Ook het feit dat iedereen supporterde voor zijn clubmakkers was zalig om zien. Zo ging uiteindelijk iedereen tevreden naar huis.

We hopen dat zo'n lijst deelnemers anderen aanzet om mee te gaan op tornooi want naast het sociale aspect is het tegelijkertijd een ideaal meetmoment om te zien waar je staat op judovlak en bovendien is het een goede training voor lichaam én geest!

Tot de volgende!

Coaches Christophe en Dirk.


Terug