U9/U11/U13 te Moorsele (3 april 2022)


Foto's:Verslag:

Op zondag 3 april was het dan de beurt aan onze jeugd om hun beste beentje voor te zetten op het jeugdtornooi te Moorsele. We hadden maar liefst 18 deelnemers ingeschreven waarvan er eentje door ziekte jammer genoeg verstek moest geven. Het werd een schitterende dag met al even schitterende resultaten.

's Morgen was het de beurt aan onze U13. Vertegenwoordigd door Sanidapa Volckaert, Merlijn Caekebeke, Lili D'Haese, Maxime Leyseele en Sam De Maerteleire werd de trend van de dag gezet. Alle judoka's deden hun uiterste best aan de hand van een goede focus en sterke inzet.
Verschillende judoka's wonnen zelfs alle 3 hun wedstrijden.

Met maar liefst 9 Merelbeekse deelnemers in de U11 was de taak van de coachen zeer goed gevuld. Phachara Bossuyt, Yara Hansenne, Victor Casano, Corneel Verdonck, Bavo Vermeulen, Fran D'Haese, Thomas Uyttenhove en Emelie Nicasens zorgden voor veel inzet en motivatie met daaraan bijna automatisch gekoppeld puike resultaten.

Tenslotte mochten onze delegatie U9, vertegenwoordigd door Finn Bosman, Isaac Davans en Lennert Verdonck aantreden. Ook zij wisten hun mannetje te staan en hebben sowieso weer een pak ervaring opgedaan. Belangrijk naar later toe.

De 3 coachen van dienst: David, Seth en Dirk kijken terug op een geslaagde verplaatsing naar Moorsele en hopen dat deze trend alleen maar bevestigd en versterkt wordt in de (nabije) toekomst. Het feit dat een grote groep judoka's deelneemt vinden we super. Elke competiteur zal beamen dat je door deelname, als judoka, heel wat stappen vooruitzet en zo ook heel wat ervaring opdoet.

Proficiat aan alle deelnemers!

Dirk.


Terug