Miniemen/Pupillen WAARSCHOOT 2007


Kjell De Ridder: 1e plaats
Legt een foutloos parcours af, 3 overwinningen op rij, logisch gevolg: de oververdiende gouden medaille.

Matthias Braeckman: 1e plaats
Net als Kjell een veelbelovende judoka, die af en toe wat aan concentratieverlies lijdt, maar vandaag gelukkig net op tijd beseft dat er nog moet gevochten worden om te winnen.

Arbi Gadbijiev: 1e plaats
Met veel inzet de 3 kampen winnend afgesloten, de bewegingen zijn steeds mooi, alleen niet vergeten dat de partner eerst uit evenwicht moet getrokken, worden he ;) .

Rodin Van Nieuwenborgh: 1e plaats
Hoort zeker ook in het rijtje thuis bij de judokas die als ze blijven trainen nog veel potten gaan breken. We vinden Rodin trouwens ook terug op de 30e plaats in de rangschikking van de jeugdtrofee: als hij de laatste competities even goed afsluit als vandaag kan hij makkelijk nog 10 20 plaatsen klimmen op deze lijst!

Loic Vandersypt: 2e plaats
Wint met veel aanvalslust de eerste 2 wedstrijden maar moet zijn meerdere erkennen in het laatste gevecht, resultaat een verdiende 2e plaats! Loic verbetert wedstrijd per wedstrijd.

Tanguy Vandersypt: 2e plaats
Zat met 2 in een poule, nipt verloren en dus 2e.

Arno De Block: 3e plaats
Heeft niet de plaats gekregen die hij verdiende, verloor 2 maal zeer nipt, maar heeft echt getoond dat er naar de volgende competities zeker meer in zit! Gelukkig won Arno de laatste kamp met een mooie ippon.

PS1: tussenstand jeugdtrofee: http://www.vjf.be/main/images/stories/ovl/beker/2007/min_m_2007.pdf

PS2: misschien zijn er ouders bij die de volgende keer enkele foto's kunnen nemen?

Bert Crevals.


Terug