Eerste plaats voor Dirk en Christophe op het EJU kata tornooi M.Clause (22 februari 2015)


Resultaten:

Kime No Kata: Dirk De Maerteleire & Christophe Inghelbrecht: 1e plaats



Verslag:


Afgelopen weekend is een delegatie van JS Merelbeke naar het EJU kata tornooi ‘Marcel Clause’ in Brussel geweest. Drukke bezetting met 71 koppels verdeeld over 5 kata, met deelname uit veel verschillende landen. Enkel Spanje ontbrak, maar voor de rest waren alle belangrijke landen meervoudig vertegenwoordigd.

Geert en Luc hebben deelgenomen aan de Katame No Kata kompetitie. Ze zijn 8e geworden in de voorronde. Veel Belgen en sterke bezetting in deze Katame kompetitie.

Patrick en Yanick zijn eveneens 8e geworden in de voorronde van het Kodokan Goshin Jutsu met een heel sterke bezetting, inclusief de vice-wereldkampioenen.

Nathalie en An zijn in hun reeks 3e geworden in de voorronde van het Ju No Kata, waar ook de Europese top aanwezig was. In de finale heeft een fout hun verwezen naar de 6de plaats.

Christophe en ik zijn 1e geworden in onze reeks van de Kime No Kata, en 1e in de finale. Twee keer de Europese kampioenen U45 achter ons gelaten. Op het podium stonden naast ons 2 Franse koppels.

Nabeschouwing:
De eerste test van het nieuwe kata-seizoen is goed begonnen voor ons.
Wanneer we de fout van Nathalie en An niet in rekening brengen, wenkt het podium ook voor hen.
Patrick en Yanick moeten nog wat werken aan de aggressiviteit en snelheid van uitvoeren.
Geert en Luc zullen hun trainingsfrequentie moeten opvoeren om scherper te staan en zo te kunnen aansluiten in de eerste helft van de tabel. De Katame No Kata heeft uiteraard wel een druk bezet deelnemersveld…



Dirk


Terug