Gasttraining door Ilse Heylen (06 Januari 2013)


Groepsfoto Volwassenen:


Verslag:


Op zondagmorgen 6 januari kregen we niet de Drie Koningen op bezoek in onze dojo, maar wel topjudoka Ilse Heylen, en dit voor een gasttraining voor klein en groot. Iedereen kent Ilse natuurlijk, maar Sensei Dirk benadrukte toch nog es (terecht) haar indrukwekkend palmares: 8 keer Belgisch Kampioen, 3 Olympische Spelen (1x brons) en ruim 40 internationale medailles. Respect! De tatami en de ruimte errond waren tjokvol voor dit bezoek.

Vergezeld van haar partner/trainer Olivier alsook van haar eigen "Uke", verzorgde Ilse het 1e les-uur voor onze jonge judoka's, waar o.m. werd gewerkt aan een fraaie kantel-techniek.

Tussen de twee les-uren was er tijd voor een signeer-sessie. Zowel de kalenders welke te koop waren als de foto's werden massaal aangeboden voor een handtekening, en Ilse ging bereidwilling met menig judoka op de foto.

Bij de volwassenen focuste Ilse zich op Tai Otoshi en op een kanteltechniek die eindigt met Juji Gatame; mooi én bruikbaar voor competiteurs. Waarna de volwassenen gretig verzamelden voor een groepsfoto met Ilse.


Dirk bedankte Ilse en Olivier in naam van de voltallige judoschool, en gaf hen ook een geschenk mee. Waarna van start kon worden gegaan met de jaarlijkse nieuwejaarsreceptie, aangeboden door het bestuur. Het gerucht gaat dat het al donker was toen de laatsten zich een weg naar huis baanden...


LUCe

Bijkomende foto's (dank aan Natasha):





Terug